עוגיות שמנת
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, עוגיות שמנת עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 5 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 56 קלוריות . אם יש לכם חמאה, קמח, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 7 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו קרמבל אוכמניות טארט עם קצפת גבינת שמנת , פחזניות שמנת עם אספרסו פיל , ואיך להכין גלידה ללא מכונת גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מועכים יחד את החמאה והקמח עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מקציפים פנימה את השמנת, 1 עד 2 כפות בכל פעם, עד לקבלת תערובת אחידה.
מגרדים את הבצק על עלה גדול של ניילון נצמד, עוטפים היטב ומצננים לפחות שעה עד לילה.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה.
מרדדים את הבצק בעובי 1/4 ס"מ על משטח עבודה מקומח וחותכים לעיגולים בגודל 2 ס"מ בעזרת חותכן.
מניחים סוכר בקערה רדודה וטובלים כל עוגייה בסוכר משני הצדדים.
מניחים את העוגיות על ניירות האפייה המוכנים.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד שהשוליים מקבלים צבע זהוב בהיר, 10 עד 12 דקות. מניחים להתקרר כ-5 דקות על יריעות לפני שמוציאים להתקררות מלאה על מדפים.