עוגיות שקד דובדבן קינואה
עוגיות שקדים דובדבן קינואה הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-217 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד בריאות, דובדבנים ושקדים עם קינואה ושיבולת שועל, פנקייק קינואה שקדים דובדבן, ו עוגיות שקדים דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דובדבנים יבשים בקערה קטנה ומכסים במים רותחים.
תן לעמוד 10 דקות ואז לנקז.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
בקערה גדולה, לטאטא יחד חמאה, דבש, וסוכר חום עד משולב היטב ובהיר בצבע.
להוסיף תמציות שקדים ווניל להקציף עד בשילוב. מערבבים בתערובת קמח.
מערבבים קינואה, שקדים, דובדבנים עד משולב באופן שווה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לנוח במקרר במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
זרוק את הבצק על כף מעוגלת על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
אופים עוגיות עד הזהב, על 12 דקות.