עוגיות שקדים ושמן זית בניחוח כתום
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: אוזו בריח שקדים, יוגורט ועוגת שמן זית, עוגת שמן זית ריחני כתום, ו זיתים כתומים, פטרוזיליה וטפנד עגבניות מיובש.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמחים, אבקת אפייה, ומלח.
בקבוצות, מערבבים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים עד רק מעורבב. מערבבים את השקדים. למלא את הכוסות עם הבלילה, 1/3 של הדרך מלאה.
אופים עד הזהב על גבי ובוחן מוכנס לתוך מרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים מצורפים, על 20 דקות.
מניחים על מתלה תיל מגניב במשך 20 דקות. אבק עם אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים
11 קילו קישואים,תמצית שקדים טהור2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאופים או סוכר דק במיוחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים פרוסים, קלויים (ראה הערה של קוק)2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסים4largesביצים, בטמפרטורת החדר2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרי, בטמפרטורת החדר1גדולכתום, מקונן1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט יווני חלב מלא רגיל, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,תמצית וניל טהור