עוגיות שקדים-כתום
עוגיות שקדים כתומות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. והוא מספק כ 48 מנות . אם יש לכם תמצית שקדים, שקדים חתוכים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 8 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגיות תפוזים שקדים בכל עת, עוגיות תחרה כתומות-שקדים, ו Glazed Orange-עוגיות שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 ° F (אם משתמשים ביריעת עוגיות כהה או לא דביקה, מחממים תנור ל-375°F). בקערה בינונית, לנצח חמאה, 1/2 כוס אבקת סוכר, 1 1/2 כפיות קליפת תפוז ו 1 כפית תמצית שקדים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. הכה בקמח, מלח ושקדים עד מעורבב היטב.
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'. על גיליון עוגיות ungreased, למקם כדורים 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 7 עד 10 דקות או עד הקצוות משחימים קלות.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים זיגוג, הוספת מספיק מים כדי להפוך עקביות לשפוך. בקערה קטנה אחרת, מערבבים מרכיבים לציפוי. טובלים צמרות של עוגיות בזיגוג, ואז לטבול ציפוי.
מניחים עוגיות בכוסות אפייה נייר מיניאטורי אם תרצה בכך.