עוגיות שקדים ממולאות בדובדבן
אם יש לכם סודה לשתיה, חלב קוקוס, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא משהו. נסו קאפקייקס ממולאות בדובדבנים, Cupcakes שוקולד ממולא דובדבן חמוץ, ו עוגות שקדים דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מאפין פאן עם cupcake liners.In קערה גדולה, לנפות יחד קמח, ארוחת שקדים, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
להקציף יחד שמן, חלב קוקוס, שעועית וניל, תמצית שקדים.
מוסיפים סוכר ומערבבים עד incorporated. הפוך היטב במרכז החומרים היבשים ושופכים את החומרים הרטובים.
מערבבים עד חלקה יחסית (הבלילה תהיה מעט גבשושי). מילוי ספינות cupcake עם 3 כפות של הבלילה (ניירות צריך להיות רק תחת 2/3 של הדרך מלאה).
אופים במשך 20-22 דקות או עד הזהב, וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
העברה למתלה קירור ולאפשר להתקרר completely.To הפוך מילוי, להוסיף דובדבנים קפואים לסיר בינוני יחד עם סוכר ומיץ. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם ומעט מועך חלק הדובדבנים כולו. בינתיים, לערבב 1 כף מים קרים עם עמילן תירס בצלחת קטנה ולהניח בצד. כאשר תערובת הדובדבן מתחילה לבעבע, מוסיפים תערובת קורנפלור ומערבבים עד שהמילוי מעובה ואינו חלבי יותר.
הסר מהחום ומערבבים וניל. אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. העבר למקרר וצינה עד מוכן לשימוש.לקבלת ציפוי, חמאת שמנת במיקסר חשמלי במשך 1-2 דקות עד רכות. לאט להוסיף ממתקים סוכר, 1/2 כוס בכל פעם, עד התערובת חלקה.
מוסיפים שעועית וניל, תמצית שקדים, וצבע מאכל ומערבבים עד לשלב.
להוסיף שמנת ומערבבים במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך (2-3 דקות).
להוסיף סוכר שמנת יותר ו/או ממתקים לפי הצורך כדי להשיג נכונה consistency.To להרכיב, לחתוך חתיכה בצורת קונוס מתוך צמרות של קאפקייקס מקורר, כ 3/4 " בקוטר ולהניח בצד. למלא חללים עם תערובת דובדבן, ולהחליף צמרות של עוגות. צינור על ציפוי, מכסה את התפרים. למעלה עם דובדבן מרציפן, אם תרצה.