עוגיות תאריך ממולאות
לך לחנות ותביא מלח, תמצית ונילן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: Maamoul: תאריך ממולא-עוגיות כתומות, עוגיות תאריך וצימוקים מתובל (Aka Hermit Cookies), ו רולאפים ממולא תאריך.
הוראות
הפוך בצק: בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וגבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד שמנת, על 2 דקות.
מוסיפים סוכר ומלח ומכים לשלב.
מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהבצק מתחבר. בצק לעטוף בניילון נצמד וצינה במקרר במשך 1 שעה.
התאם מדפים לתנור למיקומים בינוניים ועליונים וחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
הפוך מילוי: בקערה של מעבד מזון, לשלב תאריכים, סוכר, וניל ודופק עד התערובת היא משחה, גירוד הצדדים לפי הצורך, 20 עד 30 פולסים קצרים.
להרכיב עוגיות: לחלק את הבצק לשתי חתיכות שוות. קמח משטח עבודה נקי לגלגל חתיכת בצק אחת החוצה 1/8 אינץ ' עובי. השתמש 1 1/2 אינץ מעגל קוקי קאטר לחתוך בצק לתוך עיגולים.
העברת עוגיות תחתית לתבנית אפייה. למעלה כל מעגל עם תערובת מעוגלת 1/2 כפית תאריך.
מרדדים את פיסת הבצק הנותרת.
מעל כל עוגייה תחתונה עם עיגול אחר של בצק. השתמש במזלג כדי crimp ו חותם הצדדים יחד.
מברשת כל עוגייה עם ביצה לשטוף, ואז מפזרים סוכר.
אופים עד הזהב, 16 עד 18 דקות, מחבתות מסתובבות מלפנים לאחור מלמעלה למטה חצי דרך באמצעות אפייה.
תן מגניב במשך 3 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. לאחר התקררות, עוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.