קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות תאריך ממולאות

עוגיות תאריך ממולאות
לך לחנות ותביא מלח, תמצית ונילן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: Maamoul: תאריך ממולא-עוגיות כתומות, עוגיות תאריך וצימוקים מתובל (Aka Hermit Cookies), ו רולאפים ממולא תאריך.

הוראות

1
הפוך בצק: בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וגבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד שמנת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים סוכר ומלח ומכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהבצק מתחבר. בצק לעטוף בניילון נצמד וצינה במקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
התאם מדפים לתנור למיקומים בינוניים ועליונים וחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
הפוך מילוי: בקערה של מעבד מזון, לשלב תאריכים, סוכר, וניל ודופק עד התערובת היא משחה, גירוד הצדדים לפי הצורך, 20 עד 30 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תאריכיםתאריכים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
להרכיב עוגיות: לחלק את הבצק לשתי חתיכות שוות. קמח משטח עבודה נקי לגלגל חתיכת בצק אחת החוצה 1/8 אינץ ' עובי. השתמש 1 1/2 אינץ מעגל קוקי קאטר לחתוך בצק לתוך עיגולים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
7
העברת עוגיות תחתית לתבנית אפייה. למעלה כל מעגל עם תערובת מעוגלת 1/2 כפית תאריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8
מרדדים את פיסת הבצק הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חותכים לעיגולים.
10
מעל כל עוגייה תחתונה עם עיגול אחר של בצק. השתמש במזלג כדי crimp ו חותם הצדדים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מברשת כל עוגייה עם ביצה לשטוף, ואז מפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
אופים עד הזהב, 16 עד 18 דקות, מחבתות מסתובבות מלפנים לאחור מלמעלה למטה חצי דרך באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
תן מגניב במשך 3 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. לאחר התקררות, עוגיות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה