עוגיות תבלינים איטלקיות מזוגגות
המתכון עוגיות תבלינים איטלקיות מזוגגות מוכן בתוך כ 50 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 82 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 90 מנות סועדים. אם יש לכם חלב, קמח, קיצור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 10%. נסו עוגיות קוקטייל תבלינים מזוגגות רום, עוגיות תפוזים מזוגגות, ו לתבל את חייך: עוגיות ארוחת בוקר של תבלין דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה קיצור שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים וחלב.
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הקינמון, אגוז המוסקט, הציפורן והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פקאן.
מרדדים בצק ל -1 אינץ'. ביצים.
מקום 1 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
אופים ב 350 מעלות במשך 9-11 דקות או עד הקצוות מוגדרים.
לזיגוג, בקערה גדולה, מקציפים חמאה עד שהיא תפוחה.
מוסיפים את הסוכר, החלב והתמציות של הקונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מורחים על עוגיות מקוררות.