צריך קינוח צמחוני? חטיפי תותים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לכו לחנות וקנו קרם טרטר, שמנת כבדה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגיות תות, עוגיות תות, ו עוגיות תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את פירות יער וסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדום
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים 2 (18 אינץ') חתיכות של נייר קלף. לקצץ 1 של חתיכות 18 על ידי 13 אינץ'; להגדיר את שניהם בצד. מעיל 18 על 13 אינץ ' אפייה מצופה חמאה, קו אותו עם פיסת קלף גזוז, ומעייל את החלק העליון של הקלף עם יותר חמאה; להפריש.
מניחים את החלמונים, 1/3 כוס הסוכר, ואת הוניל בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות גבוהה עד צהוב חיוור מעובה, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט להוסיף את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב, על 1 דקה בסך הכל.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.לשטוף ולייבש היטב את קערת המיקסר, להחזיר אותו למיקסר, ולהתאים את המיקסר עם מצורף מקצף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים את החלבונים ביצה, שמנת טרטר, ומלח בקערה לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס (הם צריכים ליפול מעל כמו גלידה רכה לשרת), על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/3 כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס( עומד זקוף), על 1 דקה יותר. באמצעות מרית גומי, מקפלים רבע מהחלבונים לתוך תערובת חלמון-קמח שמורות עד משולב באופן שווה; בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב ולא פסים לבנים גדולים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו מאוד, להחליק את החלק העליון. (לקבלת התוצאות הטובות ביותר, ודא את פני השטח של העוגה היא חלקה ואפילו ככל האפשר.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי תבנית האפייה, החלק העליון קופץ חזרה כאשר לוחצים עם האצבע, וזה כבר לא דביק למגע, כ -20 דקות. בינתיים, מניחים מתכת גדולה, נקייה או קערת זכוכית ומקצף נקי במקפיא כדי להירגע עבור הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הסר את העוגה מסדין האפייה על ידי הצבת פיסת הקלף השנייה על גבי זה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מניחים את השמנת, הסוכר והוניל בקערה הצוננת ומקציפים עם מקצף עד פסגות בינוניות טופס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את הקערה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להעביר את העוגה מקורר עם הקלף ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות של העוגה כדי להפוך מלבן 16 על 11 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
קרש חיתוך
4
חותכים את הצד הארוך יותר של המלבן לרצועות 4 (4 אינץ').
5
חותכים את הצד הקצר יותר לרצועות 4 (2-3 / 4 אינץ'). אתה צריך 16 (4-by-2-3/4-מלבנים.הכן 8 צלחות הגשה קטנות. באמצעות מרית שטוחה, מניחים חלק עוגה 1 על כל צלחת. מחלקים חצי מהתותים השמורים על העוגות, וחצי מהקצפת על הגרגירים. למעלה עם עוד חלק עוגה ולחזור עם פירות יער הנותרים קצפת.