עוגיות תחרה עם מרכז דביק
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 812 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח, סירופ תירס, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאפינס שקדים עם תאנה דביקה מרכז, עוגיות חמאה חומות עם מרכז פאדג'ליקר ביצים, ו חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'אנק עם מרכז מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
יום קודם לכן, להפוך את מרכז גנאש: בסיר, לחמם את הקרם עד רותחים לשפוך על שוקולד קצוץ.
להקציף לשלב ולאחר מכן להתאמץ. תירגע בן לילה. למחרת, שוט ganache במיקסר עם קובץ מצורף מקצף עד כמעט נוקשה, אבל עדיין קצת דביק.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במיקסר עם מצורף מקצף, לשלב את המלח, סוכר חום, סירופ תירס.
מוסיפים את הקמח, החמאה ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
מוסיף את האספרסו ופקאנים ומערבבים רק כדי לשלב.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. Dollop כפות גדולות של הבלילה על נייר הקלף, משאיר שפע של מקום ביניהם כמו tuiles עוגיות תחרה יתפזר כפי שהם אופים לכ-5 אינץ ' בקוטר.
אופים עד הקצוות הם השחמה, על 8 עד 10 דקות. כאשר נעשה, tuiles יהיה תוסס ושטוח.
לאחר הטיילים אפויים, ובעוד עדיין חם אבל מגניב מספיק כדי להחזיק יחד, בנפרד לקלף את הטיילים מנייר הקלף, ו לעטוף אותם על סלעים קצרים, 3 עד 4 אונקיה או כוס שתייה נמוכה ולהשאיר אותם להתקרר. חזור עד שכל הבלילה tuile משמש למעלה. כאשר מגניב, לאחסן בזהירות במיכל אטום.
כאשר מוכן לשרת, למלא לייסי tuile-כוסות עוגיות עם גנאש, ולנקד עם פטל ואז לתת להם אבק של אבקת סוכר.