עוגיות תחרת שומשום שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תחרה שומשום שחור. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 80 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, מיץ תפוזים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגיות תחרת שומשום שחור, עוגיות תחרת שומשום שחור, ו דבש שומשום תחרה צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה (או מערבל כף יד או כף עץ), קרם את החמאה עד שמנת ואור, על 2 דקות.
הוסף את הסוכר מגורען וסוכר חום ולהמשיך להכות על מהירות בינונית במשך כ 1 דקה, או עד בשילוב. להפוך את המהירות עד נמוך ולהוסיף את הקמח ומערבבים עד בשילוב טוב. טפטוף איטי במיץ התפוזים ומערבבים במשך כ -30 שניות; התערובת תיראה קצת שבורה, וזה בסדר.
להעביר את הבלילה למיכל אטום ומקרר לפחות 4 שעות או עד 1 שבוע. כאשר מוכן לאפות עוגיות, למקם מתלה במרכז התנור, ולחמם את התנור ל 350 מעלות F (325 מעלות f עבור הסעה). קו גיליון אפייה שטוח מאוד עם נייר קלף. (הבלילה מתפשטת כמו משוגעת, אז אתה צריך להשתמש בתבנית אפייה שטוחה ביותר כדי שהעוגיות יאפו במעגלים ולא בצורת אמבה.) לצבוט את כדורי כף מעוגלים בגודל של בצק ומניחים על גיליון אפייה מוכן, מרווחים אותם לפחות 3 סנטימטרים זה מזה כדי לאפשר התפשטות.
אופים במשך 16 עד 18 דקות, או עד העוגיות הן חום זהוב לחלוטין לאורך כל הדרך.
בואו להתקרר לחלוטין (הם חייבים להיות מוצקים למגע) על תבנית האפייה על מתלה תיל. הסר בעדינות את העוגיות מהקלף. העוגיות ניתן לאחסן, בשכבות מופרדות עם גיליונות של נייר קלף או נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.