עוגיות תלתן פופס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לך מקלות מלאכה, מלטש סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קוקי פופס, תחת הים עוגי פופס, ו קוקי פופס.
הוראות
במעבד מזון, תערובת עוגיות מקום. כיסוי; תהליך 10 שניות או עד חתיכות שוקולד קצוצים דק.
מוסיפים שמן וביצה. מכסים; מעבדים עם פולסים לסירוגין עד לקבלת הבצק. להכניס למקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 177°. על משטח מקומח קלות, מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים עם חותך עוגיות בצורת תלתן 3 אינץ'. על דפי עוגיות ungreased, מקום מגזרות 2 סנטימטרים זה מזה. הכנס 1 מלאכה מקל באמצע למרכז של כל עוגייה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי.
מחלקים זיגוג בין 2 קערות קטנות; גוון 1 קערה עם צבע מזון ירוק קלי וקערה 1 עם צבע מזון ירוק סיד. כפור חצי מהעוגיות עם כל צבע. לקשט עם מלטש סוכר. כפית שנותרה זיגוג לשקיות פלסטיק נפרדות לאחסון מזון; לחתוך פינה זעירה של שקיות. לסחוט שקית צינור תלתן מתאר על עוגיות.