עוגיות תפוח קרמל
עוגיות תפוח קרמל דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, קיצור, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגיות תפוח קרמל, עוגיות תפוח קרמל, ו עוגיות תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה גדולה, מכים סוכר, חמאה וקיצור עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או מערבבים עם כף. מערבבים וניל וביצה. מערבבים בקמח, סודה לשתיה, מלח ומשקה רך (יבש).
על משטח מקומח בד מקומח קלות, מגלגלים בצק בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים עם 3 אינץ עגול או תפוח בצורת חותך עוגיות. על דף עוגיות ungreased, מקום מגזרות 2 סנטימטרים זה מזה. בזהירות להכניס 1 אינץ ' של מקל עץ לתוך הצד של כל עוגייה.
אופים 6 עד 8 דקות או עד הקצוות הם חום בהיר. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בסיר 2 ליטר, קרמל חום ומים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס וחלק. אם זיגוג קרמל הופך נוקשה מדי, חום על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד מתרכך.
מורחים שליש העליון של כל עוגייה (מקל עץ מול) עם זיגוג קרמל. החזק עוגייה זקופה כדי לאפשר זיגוג לטפטף למטה עוגייה.