עוגיות תפוח קרמל
עוגיות קרמל תפוחים דורשות כשעה מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 271 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 ומחירו 66 סנט למנה מנות. 13 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. ליל כל הקדושים יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם אגוזי מלך, סוכר קונדיטורים, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת תפוחים עם זיגוג סוכר חום קרמל , תירס בשרשרת תפוחים וטארט עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל מלוח .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מקציפים סוכר, חמאה וכף תרכיז מיץ תפוחים של קונדיטורים יחד בקערה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה; מערבבים פנימה קמח ומלח עד שהבצק פשוט מתאחד.
מרדדים בצק לכדורים בגודל 3/4 אינץ' ומסדרים על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהשוליים מזהיבים בהיר, 12 עד 17 דקות. נועצים מיד קיסמים במרכז כל עוגייה.
מניחים את העוגיות על רשת לצינון מלא.
מערבבים קרמלים, 2 כפות תרכיז מיץ תפוחים ומים בסיר על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה, 5 עד 10 דקות. כפית רוטב קרמל על כל עוגייה, לתת לרוטב הקרמל עודף לטפטף.
יוצקים אגוזי מלך לצלחת. מהדקים את תחתית כל עוגייה מצופה קרמל לתוך אגוזי המלך ומעבירים לגיליון נייר שעווה להתייצבות.