עוגיות תפוחים חמאה
עוגיות תפוח חמאה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 42 מנות. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, ביצה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: עוגיות פודינג תפוחים חמאה, עוגיות שיבולת שועל קר חמאה חמאה, ו עוגת חמאה תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מצעים לעוגיות.
מערבבים יחד קמח, קינמון, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית.
מקציפים סוכר חום וחמאה 1/2 כוס בקערת מיקסר גדולה עד שמנת. הכה בביצה. בהדרגה להכות בתערובת קמח לסירוגין עם מיץ תפוחים. מערבבים ב 1 1 1/2 כוסות שבבי חמאה, תפוח ואגוזי מלך 1/2 כוס. טיפה על ידי כף מעוגלת מעט על גבי יריעות עוגיות משומן קלות.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד השחמה קלה.
בואו לעמוד 2 דקות; מגניב על מדפים תיל.
בעוד העוגיות מגניב להפוך את זיגוג ריבת חלב: להמס שבבי ריבת חלב הנותרים 2 כפות חמאה קטן, סיר כבד על החום הנמוך ביותר האפשרי.
כאשר החמאה והשבבים נמסו להסיר את המחבת מחום ומערבבים 1 סוכר קונדיטורים כוס 1 1/2 מיץ תפוחים כף עד זיגוג הוא חלק.
מורחים את הזיגוג על עוגיות מקורר ומפזרים אגוזי מלך הנותרים.