עוגיית חמאה עם ריבה וגלידת וניל
עוגיית חמאה עם ריבה וגלידת ונילן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם קמח, גלידת vanillan ועלי נענע, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו גלידת וניל צ'אי, מוקה-ריבה עוגיות חמאה, ו וניל-כתום ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והסוכר.
מוסיפים את החמאה ומעבדים אותה בעדינות לתוך הקמח עם האצבעות עד לקבלת הבצק.
קו גיליון אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' עם נייר קלף; חמאה על הנייר. לחץ על הבצק באופן שווה לתוך המחבת מוכן, על 1/3 אינץ ' עבה. עם סכין, להבקיע את הבצק לתוך 2 1/2-by-2 אינץ ' ברים.
אופים את הלחם הקצר במשך כ -50 דקות, עד הזהב חיוור ולהגדיר. בעוד הלחם עדיין חם, לחתוך אותו לברים.
להעביר את תבנית האפייה למתלה ולתת מגניב.
הגדר 1 בר לחם קצר על כל צלחת וכפית על 1 כף של המרמלדה על כל אחד. מעל כל עוגיית חמאה עם גלידה, מקשטים עם נענע ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
הקינוח עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "