מתכונים דומים: עוגת חמאה מיליונרית, עוגת חמאה של מיליונר, ו עוגת חמאה של מיליונר.
הוראות
1
עבור פיסטוק לימון חמאה: מחממים תנור ל 350 ° F. במיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה, חמאת שמנת, סוכר, מלח, לימון גרידה גבוהה עד חיוור, רך, וכמעט חלקה. לגרד את הצדדים של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
עוגיות חמאה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
במעבד מזון, לרסק פיסטוקים לארוחה משובחת. חתיכות קטנות זה בסדר. הפחת את מהירות המיקסר למדיום והוסף פיסטוקים. הפעל מערבל עד נמוך ולהוסיף קמח בתשלומים חצי כוס, גירוד למטה קערה לפי הצורך. כאשר כל הקמח משולב, להגביר את המהירות גבוהה לערבב רק עד הבצק מגיע יחד בגושים גדולים.
להפוך את הבצק על מחבת גיליון ולחץ למטה עם הידיים למלבן 1/2 אינץ', כ 12 אינץ 'על ידי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 15 דקות, או עד הקצוות חום העליון יבש אבל עדיין דביק מעט. אל תבלעו יתר על המידה: מרכז הלחם עדיין צריך להיראות underdone.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תנו ללחם קצר להתקרר במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה חמה, או להתקרר לחלוטין עבור עוגיות בר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
6
עבור כוסברה חמאה: בסיר 3 ליטר כבד, להמיס חמאה על חום בינוני. להגדיל את החום גבוה, להוסיף סוכר, ומערבבים לסוכר טוסט במשך כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים שמנת, ויסקי, כוסברה, ומלח, ערבוב כדי לפזר סוכר. מביאים רוטב לרתיחה, ערבוב כל הזמן במשך חמש עד שבע דקות, או עד כף משאיר שביל יבש על פני המחבת. שים בצד כדי להתקרר מעט. אם butterscotch מתקשה בסיר, לחמם על נמוך, ערבוב בכף נוספת של שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
וויסקי.
ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
לציפוי שוקולד: בסיר קטן, להמס שוקולד וחמאה יחד על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על שוקולד מלשרוף. כאשר שוקולד נמס בעיקר, להסיר מן החום ומערבבים עד לא גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
כדי להרכיב: לקצץ קצוות משחימים את לחם קצר חם לחתוך לריבועים אפילו, הצבת כל אחד במרכז צלחת. כפית חמאה חמה למעלה, ואז טפטוף על ציפוי שוקולד. לטפטף, לאסוף שוקולד נמס על כף במהירות פליק כף הלוך ושוב על שמונה סנטימטרים מעל הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ממתק חמאה
עוגיות חמאה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10
מקשטים עם כוסברה קרקע נוספת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
11
מגישים חמים.
12
כדי להכין עוגיות בר, מורחים חמאה על פני חמאה מקוררת לחלוטין עם מרית אופסט. להכניס למקרר או להקפיא עד butterscotch מתקשה, ולאחר מכן להפיץ שוקולד מקורר על גבי שכבה דקה. למעלה עם קמצוץ כוסברה טחון ומקרר עד השוקולד הוא מוצק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
ממתק חמאה
גליל פירות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
13
חותכים לריבועים אינץ ' אחד ומגישים או לעטוף בפלסטיק לפני הקפאה. עוגיות ישמרו במקפיא למשך 1 חודש.