עוגיית חמאה של פיסטוק מיליונר עם כוסברה
מתכונים דומים: עוגת חמאה מיליונרית, עוגת חמאה של מיליונר, ו עוגת חמאה של מיליונר.
הוראות
עבור פיסטוק לימון חמאה: מחממים תנור ל 350 ° F. במיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה, חמאת שמנת, סוכר, מלח, לימון גרידה גבוהה עד חיוור, רך, וכמעט חלקה. לגרד את הצדדים של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
במעבד מזון, לרסק פיסטוקים לארוחה משובחת. חתיכות קטנות זה בסדר. הפחת את מהירות המיקסר למדיום והוסף פיסטוקים. הפעל מערבל עד נמוך ולהוסיף קמח בתשלומים חצי כוס, גירוד למטה קערה לפי הצורך. כאשר כל הקמח משולב, להגביר את המהירות גבוהה לערבב רק עד הבצק מגיע יחד בגושים גדולים.
להפוך את הבצק על מחבת גיליון ולחץ למטה עם הידיים למלבן 1/2 אינץ', כ 12 אינץ 'על ידי 9 אינץ'.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 15 דקות, או עד הקצוות חום העליון יבש אבל עדיין דביק מעט. אל תבלעו יתר על המידה: מרכז הלחם עדיין צריך להיראות underdone.
תנו ללחם קצר להתקרר במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה חמה, או להתקרר לחלוטין עבור עוגיות בר.
עבור כוסברה חמאה: בסיר 3 ליטר כבד, להמיס חמאה על חום בינוני. להגדיל את החום גבוה, להוסיף סוכר, ומערבבים לסוכר טוסט במשך כ -30 שניות.
מוסיפים שמנת, ויסקי, כוסברה, ומלח, ערבוב כדי לפזר סוכר. מביאים רוטב לרתיחה, ערבוב כל הזמן במשך חמש עד שבע דקות, או עד כף משאיר שביל יבש על פני המחבת. שים בצד כדי להתקרר מעט. אם butterscotch מתקשה בסיר, לחמם על נמוך, ערבוב בכף נוספת של שמנת.
לציפוי שוקולד: בסיר קטן, להמס שוקולד וחמאה יחד על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על שוקולד מלשרוף. כאשר שוקולד נמס בעיקר, להסיר מן החום ומערבבים עד לא גושים להישאר.
כדי להרכיב: לקצץ קצוות משחימים את לחם קצר חם לחתוך לריבועים אפילו, הצבת כל אחד במרכז צלחת. כפית חמאה חמה למעלה, ואז טפטוף על ציפוי שוקולד. לטפטף, לאסוף שוקולד נמס על כף במהירות פליק כף הלוך ושוב על שמונה סנטימטרים מעל הצלחת.
מקשטים עם כוסברה קרקע נוספת, אם תרצה בכך.
כדי להכין עוגיות בר, מורחים חמאה על פני חמאה מקוררת לחלוטין עם מרית אופסט. להכניס למקרר או להקפיא עד butterscotch מתקשה, ולאחר מכן להפיץ שוקולד מקורר על גבי שכבה דקה. למעלה עם קמצוץ כוסברה טחון ומקרר עד השוקולד הוא מוצק ומבריק.
חותכים לריבועים אינץ ' אחד ומגישים או לעטוף בפלסטיק לפני הקפאה. עוגיות ישמרו במקפיא למשך 1 חודש.