קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

עוגיית סוכר בסיסית

עוגיית סוכר בסיסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות סוכר בסיסיות. מתאים ל-64 מנות. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך מלח, סוכר, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו בצק בסיסי של עוגיות סוכר, סוכר חום קינמון סוכר עוגיות, ו סוכר חום ותבלינים צפרדעי עוגיות סוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: קרטון דק לחתוך לתוך עץ, פתית שלג, כוכב, ודפוסי ציפור ירוק, צהוב, אדום, כחול, שחור צבע מאכל קטן מרית אופסט זהב וכסף גרגירים נצנצים אכילים sprinkles צבע קטן מברשת מאפה שקיות עם זוג גדלים עצה מאפה 1, 2, 3, 101, ו 46 לבן וצהוב nonpareils לבן, צהוב, אדום וירוק מלטש שקיות סוכר multicolored מיני jewkers (על 1/4-inch עגול) צנרת ג ' ל
מרכיבים שתצטרך
סוכריות צבעוניותסוכריות צבעוניות
צבע מזוןצבע מזון
מלטש סוכרמלטש סוכר
NonpareilsNonpareils
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שקית מאפהשקית מאפה
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח והמלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
בקערה של מערבל כבד, לנצח את קיצור במהירות נמוכה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את הסוכר וסירופ התירס ומכים עד מעורבב היטב, ואז מוסיפים את הביצה ואת הוניל, מכים ברציפות על נמוך. לאט להוסיף את תערובת הקמח, על 2 כפות בכל פעם. (אם אתה לא משתמש במערבל כבד, הבצק עלול להיות נוקשה מדי עבור המיקסר להתמודד. אם כן, ייתכן שיהיה עליך להוסיף את האחרון של הקמח ביד, ללוש את הבצק עד שכל הקמח משולב באופן מלא.)
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
שים את הבצק בשקית פלסטיק גדולה ומקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
6
כדי להכין עוגיות מגזרות מעוטרות, מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מרדדים את הבצק הצונן לכ 1/8 אינץ ' עבה על משטח מקורנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
חותכים את הבצק באמצעות עץ, פתית שלג, כוכב, ודפוסי ציפור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
מניחים את העוגיות על יריעות עוגיות משומן ואופים עד חום זהוב, על 10 עד 12 דקות. מגניב את העוגיות על מדפים לפני לקשט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
כדי לקשט, גוון מתכון של הדובדבן המלכותי לצבעים הרצויים שלך. שמור את הדובדבן מכוסה במגבת לחה בזמן שאתה עובד כדי למנוע ממנו להתייבש. כדי לכסות עוגייה עם זיגוג, דק חלק הדובדבן עם קצת מים ולהפיץ אותו על העוגיה עם סכין או מרית מתכת. השאר חלק הדובדבן עבה לצינור גבולות או עיצובים אחרים, באמצעות # 2 קצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
סכיןסכין
11
הוסף דראג ' י, נצנצים אכילים, סוכריות צבעוניות, או קישוטים אחרים לציפוי הרטוב. כדי לצרף סוכריות לעוגיות בלתי קר, מברשת שכבה דקה של ג ' ל צנרת ברור על העוגייה עם מברשת צבע קטנה ולהוסיף קישוטים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות צבעוניותסוכריות צבעוניות
ממתקיםממתקים
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
12
הדובדבן המלכותי הוא מאוד תכליתי. הוא לבן טהור ומתייבש קשה מאוד, ולכן הוא מושלם להכנת פרחים וקשתות ועבודת צנרת עדינה. זה יכול להישמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך 2 שבועות. אתה צריך לערבב את הדובדבן כדי לשחזר את העקביות המקורית שלה לאחר האחסון, אבל לא rebeat. הציפוי המלכותי לא עובד טוב בלחות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
13
מניחים את כל החומרים בקערה של מיקסר חשמלי להכות לאט עד שהם כולם מעורבבים. לאחר מכן הכה במהירות בינונית עד הדובדבן יוצר פסגות נוקשות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
14
הוסף עוד סוכר אם הדובדבן אינו נוקשה מספיק, או כמה טיפות מים אם הוא נוקשה מדי. השתמש מיד או לכסות את הקערה עם מטלית לחה כדי למנוע ייבוש כאשר לא בשימוש. אפשר לפחות 24 שעות לקישוטי הדובדבן המלכותיים להתייבש, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה