עוגיית פיצה ענקית
ניתן להכין את עוגיית הפיצה הענקית במתכון תוך כ-30 דקות . מתכון זה מספיק ל-12 מנות. קינוח זה מכיל 486 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכריות גומי, ציפוי ממתקים, תות שדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב עבור חובבי אוכל ים תיכוני. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . ציון זה די גרוע. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את "קונכיות ים ענקיות ממולאות או מניקוטי" , "עוגיות שוקולד כפולות ענקיות" של Bad Boy , וכריכי אוראו ענקיים - ללא גלוטן ומוצרי חלב .
הוראות
בקערה, קרמו חמאה וסוכר חום. הוסיפו ביצה ווניל.
ערבבו את הקמח, שיבולת השועל, סודה לשתייה והמלח; הוסיפו בהדרגה לתערובת הקצפת. ערבבו פנימה את השוקולד צ'יפס.
מורחים על תבנית פיצה משומנת בקוטר 30 ס"מ.
אפו בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 14-16 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת צינון.
מורחים ציפוי מעל העוגייה.
מפזרים M&M's, ציפוי סוכריות וגומי-דרופס. ל"פפרוני", חותכים עיגולים בלחמניית תותים ומסודרים על הפיצה.