עוגית רוח ליל כל הקדושים ערימות
ליל כל הקדושים רוח רפאים עוגיות סטאקס נטול גלוטן, ו קינוח. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם חמאה, בטי עשירה & קרם שמנת ציפוי גבינת שמנת, מגולגל פונדנטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קאפקייקס רוח ליל כל הקדושים, עוגת רוח רפאים שוקולד ליל כל הקדושים, ו קוקטייל ליל כל הקדושים רוח נוזלי # HolidayFoodParty.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה וביצה עד צורות בצק רכות. צורה בצק לתוך 70 כדורים, באמצעות כ 1 כפית בצק עבור כל אחד. על דפי עוגיות ungreased, למקם כדורים על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים כ 5 דקות או עד הזהב סביב הקצוות אבל עדיין רך במרכז. בזהירות להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור; מגניב לחלוטין.
ציפוי כפית לתוך שקית לקשט או שקית פלסטיק לאחסון מזון הניתן לאגירה עם פינה חתוכה. עבור כל ערימת עוגיות, ציפוי צינור על 1 עוגייה; העליון עם 4 עוגיות יותר, ציפוי צנרת בין כל אחד.
על משטח עבודה משומן קלות, ללוש פונדנט על 2 דקות כדי לרכך.
רול פונדנט עם מערוך עד דק. עם סכין חדה, לחתוך פונדנט לתוך 14 (5 אינץ') סיבובים, באמצעות קערה בקוטר 5 אינץ ' עבור תבנית איסוף שאריות, במידת הצורך.
צינור יותר ציפוי על גבי כל ערימת עוגיות.
מקום 1 עגול פונדנט על גבי כל מחסנית, עוטף על הצדדים ודבקות בציפוי על העוגייה העליונה. השתמש סמן אכיל לצייר פרצופים רוח.