עוגת Streusel פקאן תפוח טרי
עוגת Streusel פקאן תפוח טרי היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, אבקת אפייה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת Streusel פקאן תפוח טרי, עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), ו עוגת תבלינים בטטה עם ג'ינג'ר טרי & ציפוי פקאן.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים streusel עם מזלג עד מתפורר; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר, יוגורט, שמן, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה על 30 שניות או עד מעורבב.
הוסף את כל המרכיבים הנותרים למעט תפוחים; לנצח על מהירות נמוכה על 1 דקה או עד מעורבב. מערבבים תפוחים.
מפזרים באופן שווה עם ציפוי.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים עם גלידה או קצפת, אם תרצה.