קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Streusel תפוחים

עוגת Streusel תפוחים
עוגת Streusel תפוחים עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 323 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פקאן, סוכר, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. מתכונים דומים: עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הכן את ציפוי על ידי שילוב של חמאה, סוכר חום, קמח פקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
חותכים את כל החומרים עם חותך מאפה עד אפונה בגודל. הגדר בצד
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
מערבבים את התפוחים, סוכר, קמח וקינמון. לזרוק בעדינות יחד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מניחים תערובת תפוחים בקליפות פאי בלתי מוסוות. עוטפים את התפוחים גבוה בכל קליפה וממלאים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מפזרים ציפוי על גבי כל אחד.
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות. אל תאפשר ציפוי לקבל כהה מדי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות