עוגת אבוקדו
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 474 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, פירורי קרקרים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו פשטידת רועים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מברשת מחבת 8 אינץ ' springform עם כמה חמאה מומסת.
מערבבים את החמאה הנותרת עם פירורי קרקר גרהם, סוכר ומלח בקערה. לחץ על התערובת לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת מוכן.
אופים עד חום זהוב, כ -15 דקות. מגניב לגמרי על המדף.
הפוך את המילוי: חצי ובור את האבוקדו, ואז לגרוף את הבשר וקוצצים.
מעבירים לקערה, מוסיפים את גבינת השמנת ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים את חלב מרוכז, לימון ומיצי לימון, ואת המלח והכה עד רכות, גירוד הקערה לפי הצורך.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח וצינה לפחות 4 שעות.
הסר את טבעת הקפיץ ופרוס את העוגה.
מקשטים עם קצפת או סוכר ממתקים, אם תרצה, ומגישים מיד (החלק העליון יתחיל חום כמו העוגה יושבת).