תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לי ליים ו-מקדמיה אגוז טארט. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו מיץ ליים, סוכר, garnishes: אגוזי מקדמיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מיני טארט פאי אגוזי מקדמיה, טארט אגוז מקדמיה, ו מקדמיה-עוגת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים. לחץ בחוזקה על תערובת פירור באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
אופים קרום ב 350 במשך 7 עד 9 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לטאטא יחד ביצים, קליפת סיד מגוררת, ומיץ ליים טרי בסיר שאינו אלומיניום על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
קליפת ליים
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להוסיף 1 כוס סוכר, 6 כפות חמאה מומסת, ואם תרצה, צבע מאכל; לבשל, לטאטא כל הזמן, 8 דקות או עד תערובת סיד הוא מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בואו מגניב 15 עד 20 דקות.
6
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן; לכסות ולקרר 4 שעות או עד שנקבע.