עוגת אגוז ליים ומקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לי ליים ו-מקדמיה אגוז טארט. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו מיץ ליים, סוכר, garnishes: אגוזי מקדמיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מיני טארט פאי אגוזי מקדמיה, טארט אגוז מקדמיה, ו מקדמיה-עוגת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים. לחץ בחוזקה על תערובת פירור באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 10 אינץ'.
אופים קרום ב 350 במשך 7 עד 9 דקות. מגניב על מתלה תיל.
לטאטא יחד ביצים, קליפת סיד מגוררת, ומיץ ליים טרי בסיר שאינו אלומיניום על אש נמוכה.
להוסיף 1 כוס סוכר, 6 כפות חמאה מומסת, ואם תרצה, צבע מאכל; לבשל, לטאטא כל הזמן, 8 דקות או עד תערובת סיד הוא מעובה מבעבע.
בואו מגניב 15 עד 20 דקות.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן; לכסות ולקרר 4 שעות או עד שנקבע.
הסר צדדים של מחבת טארט, ומקשט, אם תרצה בכך.