עוגת אגוז מלאה פודינג
עוגת אגוזי מלך מלאה פודינג עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פודינג קינמון מעוטרת בתפוח, פודינג בטעם אוכמניות, ו לחם תירס ממולא פודינג.
הוראות
מעיל 9-in. מחבת עוגה עגולה עם 2-in. צדדים עם תרסיס שמן בישול.
מערבבים אגוזי מלך, סוכר חום, חמאה מומסת, ואגוז מוסקט ומורחים למחבת.
בקערה גדולה, שמנת 1 כוס סוכר מגורען עם חמאה רכה. לנצח ב 2 ביצים.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ו 1/4 כפית. מלח. מקציפים 1/3 תערובת קמח לתוך תערובת חמאה, ואז 1/2 כוס שמנת חמוצה; לחזור עם עוד תערובת קמח 1/3, ולאחר מכן נשאר שמנת חמוצה ותערובת קמח. כף שווה למחבת.
אופים עוגה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות. מגניב במחבת 10 דקות. הפעל סכין דק סביב קצה פאן כדי לשחרר עוגה; הפוך על מתלה.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך במחצית אופקית עם סכין משונן.
בסיר, לערבב נותר סוכר מגורען, קורנפלור, מלח שנותר, וחלב. מערבבים מעל חום בינוני עד מעובה, 5 דקות.
בקערה קטנה, קלות להכות את הביצה שנותרה עם תערובת חלב חם 1/3 כוס. להחזיר אותו תערובת חלב במחבת ומערבבים על חום בינוני עד חם ועבה מאוד, 1 עד 2 דקות. מערבבים וניל.
הסר פודינג מחום להקציף לעתים קרובות עד מגניב, לפחות 20 דקות.
הגדר את השכבה התחתונה של העוגה, לחתוך את הצד, על מגש הגשה.
מורחים פודינג על עוגה, ואז למעלה עם השכבה הנותרת, בצד אגוז למעלה.