עוגת אגוז עם ציפוי פרלין עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך ביצים, חלב, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת אגוז פרלין עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת בורבון-שוקולד עם ציפוי פרלין, ו אגס ספייס עוגה עם ציפוי פרלין אגוז.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
2 כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
כדי להכין ציפוי, מניחים 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חלב, 2 כפות חמאה, סירופ תירס, וקורטוב של מלח בסיר מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. לבשל 2 דקות. לגרד תערובת סוכר חום לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום