עוגת אגוז עם ציפוי פרלין
עוגת אגוז עם ציפוי פרלין עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך ביצים, חלב, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת אגוז פרלין עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת בורבון-שוקולד עם ציפוי פרלין, ו אגס ספייס עוגה עם ציפוי פרלין אגוז.
הוראות
2 כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, ו 1/2 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים 7 כפות חמאה, 1 כוס סוכר מגורען, ו 1/4 כוס סוכר חום בקערת ערבוב; להכות במהירות בינונית גבוהה עם מערבל עד אור ורך (כ 3 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בלבן ביצה. הכה ב 1 כפית וניל.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מקפלים ב 6 כפות אגוזי מלך. לגרד את הבלילה לתוך מחבת 13 x 9inch מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.
כדי להכין ציפוי, מניחים 1/2 כוס סוכר חום, 1/4 כוס חלב, 2 כפות חמאה, סירופ תירס, וקורטוב של מלח בסיר מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. לבשל 2 דקות. לגרד תערובת סוכר חום לתוך קערה.
להוסיף הנותרים 2 כפות חלב אבקת סוכר; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה 2 דקות או עד מעט מקורר ועבה. הכה ב 1/2 כפית וניל.
מורחים ציפוי בשכבה זוגית על עוגה מקוררת; מפזרים 2 כפות אגוזי מלך קצוצים.
תן את העוגה לעמוד עד ערכות ציפוי; לחתוך לריבועים.