עוגת אגוז שחורה אני
עוגת אגוז שחורה אני צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת אגוז שחורה, עוגת קוקוס אגוז שחור, ו עוגת קילו אגוז שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת 1 כוס חמאה, קיצור, סוכר חום, וסוכר לבן.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח, ומוסיפים לחלופין עם חלב לתערובת המוקצפת. מערבבים ב 1 כפית וניל 1 כוס אגוזי מלך שחורים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 80 עד 90 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
בקערת ערבוב, שמנת יחד גבינת שמנת וחמאה 1/4 כוס.
מוסיפים סוכר של ממתקים, מכים היטב. מערבבים 1 כפית וניל. כפור מקורר עוגה, ומפזרים אגוזים 1/2 כוס.