עוגת אגוזי לוז חמאה
פאי אגוזי לוז חמאה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, גלידת שוקולד, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מצה Buttercrunch, טופי שוקולד חמאה, ו עוגת פקאן עם פלר דה סאל.
הוראות
מניחים אגוזי לוז בשכבה אחת על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד עורות מתחילים לפצל.
מניחים אגוזי לוז במסננת. לשפשף אגוזי לוז בזריזות עם מגבת מטבח כדי להסיר עורות; להשליך עורות. קוצצים דק אגוזי לוז.
שלב 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים, פירורי קרקר גרהם, וחמאה; מערבבים היטב. בחוזקה לחץ על תערובת באופן שווה בצדדים התחתונים ומעלה של 9" חמאה pieplate.
אופים ב 375 במשך 7 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כפית ריכך גלידת וניל לתוך קרום מקורר. לכסות ולהקפיא עד כמעט המשרד.
מניחים סוכר במחבת כבדה גדולה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהסוכר נמס והופך זהב (כ -20 דקות).
מוסיפים 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים הנותרים לסוכר נמס, ערבוב היטב. עובד במהירות, לשפוך תערובת לתוך 15" x 10" x 1 "מחבת ג' לירול מצופה בנייר אלומיניום; להפיץ בשכבה דקה. מגניב לגמרי. לשבור בגסות סוכריות פרלין אגוזי לוז לחתיכות.
שמור 1 כוס סוכריות פרלין חתיכות לקישוט. לרסק חתיכות ממתקים שנותרו. מקפלים כתוש ממתקים לגלידת שוקולד רכה.
מורחים גלידת שוקולד תערובת על שכבת גלידת וניל. לכסות ולהקפיא לפחות 8 שעות או עד המשרד.
למעלה כל מנה עם חתיכות סוכריות פרליין שמורות, ואם תרצה, התזה של Frangelico.