עוגת אגוזי לוז שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פרנג'ליקו, נוטלה, פראנג' ליקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת קלואה שוקולד עם אגוזי לוז מלוח שוקולד חמאה, עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגה: מחממים תנור ל 35
גריז וקו מחבת springform 9 אינץ'.
להקציף חלבונים ביצה ומלח עד נוקשה אבל לא יבש. בקערה נפרדת, לנצח את החמאה ונוטלה.
מערבבים בfrangelico, חלמונים ביצה, ואגוזי לוז. מקפלים בשוקולד. לאחר מכן, לקפל את החלבונים ביצה.
אופים במשך 40 דקות, עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי המחבת. עוגה מגניבה לגמרי על חוט rack.To הפוך את הציפוי: אגוזי לוז טוסט במחבת עד חום זהוב במקומות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. (הקפד להתקרר לחלוטין לפני לשים אותם על העוגה.בסיר כבד מחממים את הקרם, פרנג ' ליקו ושוקולד. כאשר השוקולד נמס, הסר מחבת מחום וקצף עד עבה מספיק כדי קרח את העוגה.לנתק את העוגה ולהשאיר אותה בבסיס. קרח החלק העליון של העוגה עם הדובדבן. למעלה עם אגוזי לוז קלויים.