עוגת אגס-אגוז עם דבש-סירופ כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגס-אגוז עם סירופ דבש-כתום. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 18 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. גשו לסופר וקנו אניס, סוכר, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מאייר עוגת לימון ואגוז עם סירופ דבש, קריטופיטה (אגוז יווני ועוגת שמן זית עם סירופ כתום), ו פאי אגסים, אגוזים וסירופ מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת צינור 10 אינץ ' עם ספריי בישול; אבק עם 2 כפות קמח. תניח בצד.
מניחים סוכר וביצים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד עבה וחיוור (כ 3 דקות).
כף קלה 3 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, אניסיד, מלח וקינמון, מערבבים היטב עם מקצף.
שלב קליפה, 1/2 כוס מיץ, שמן, וניל.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים לסירוגין עם תערובת מיץ, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; להתמזג לאחר כל תוספת רק עד בשילוב. מערבבים באגסים ואגוזים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 375 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 15 דקות; לשחרר עוגה מצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה או סכין.
מניחים צלחת הפוכה על גבי מחבת העוגה; בזהירות להפוך את העוגה על צלחת.
כדי להכין סירופ, לשלב דבש 2 כפות מיץ בסיר קטן על חום בינוני. לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מברשת סירופ חם מעל וצדדים של עוגה. מגניב לגמרי.