עוגת אגס אנז'ו
המתכון ניתן להכין עוגת אגס כ 1 שעה ו 5 דקות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם ריבת משמש, ליקר ויליאם פואר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: לחם אגסים מתובל, דלורית שמנת ומרק אגס אנז'ו, ו סלק ואטריות אגסים עם בייקון חם-רוטב פיסטוק וגבינת עיזים אפויה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
קו 20cm רופף תחתית פח עוגה עם אפיית קלף ומברשת עם חמאה.
שים את האגסים מוכנים בקערה עם מיץ לימון ו פואר ויליאם, אם באמצעות, כדי למנוע מהם צבע. מסננת את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך קערה, הוספת קמצוץ של מלח ואת הסוכר גלגלית. פעימה הבאה בביצים וחמאה מומסת. לבסוף, לקפל באגסים עם המיצים שלהם.
יוצקים את תערובת העוגה לתוך הפח.
אופים במשך כ 50 דקות או עד שיפוד יוצא נקי.
מניחים על מתלה תיל ומאפשרים להתקרר מעט לפני ההסרה מהפח, מקלפים בעדינות את הקלף.
כדי להפוך את הזיגוג, להמיס את ריבת משמש עם מים 1 כף ולעבור דרך מסננת כדי להסיר כל גושים.
מברישים את העוגה עם זיגוג, אבק עם סוכר זיגוג ומגישים חם עם קרם frache.