קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אגס אנז'ו

עוגת אגס אנז'ו
המתכון ניתן להכין עוגת אגס כ 1 שעה ו 5 דקות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם ריבת משמש, ליקר ויליאם פואר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: לחם אגסים מתובל, דלורית שמנת ומרק אגס אנז'ו, ו סלק ואטריות אגסים עם בייקון חם-רוטב פיסטוק וגבינת עיזים אפויה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו 20cm רופף תחתית פח עוגה עם אפיית קלף ומברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
שים את האגסים מוכנים בקערה עם מיץ לימון ו פואר ויליאם, אם באמצעות, כדי למנוע מהם צבע. מסננת את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך קערה, הוספת קמצוץ של מלח ואת הסוכר גלגלית. פעימה הבאה בביצים וחמאה מומסת. לבסוף, לקפל באגסים עם המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את תערובת העוגה לתוך הפח.
5
אופים במשך כ 50 דקות או עד שיפוד יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים על מתלה תיל ומאפשרים להתקרר מעט לפני ההסרה מהפח, מקלפים בעדינות את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
כדי להפוך את הזיגוג, להמיס את ריבת משמש עם מים 1 כף ולעבור דרך מסננת כדי להסיר כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מברישים את העוגה עם זיגוג, אבק עם סוכר זיגוג ומגישים חם עם קרם frache.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.