קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות סופלה שוקולד עשירות עם קרם אנגלייז

עוגות סופלה שוקולד עשירות עם קרם אנגלייז
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגות סופלה שוקולד עשירות עם קרם אנגלייז יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 275 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, קרם של טרטר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סופלה זנגביל עם מייפל קרם אנגלייז, עוגת פקאן-טופי Pound עם קרם אנגלייז פרלין, ו סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין עוגות סופל, קל מעיל 8 (4-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מפזרים כל אחד עם 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
4
שלב 2/3 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר בינוני, כבד. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מהחום.
6
מוסיפים שוקולדים, מערבבים עם מקציף עד שהשוקולדים נמסים.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
שלב 1/2 כוס קקאו, 3 כפות קורנפלור, ו 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אבקת קקאואבקת קקאו
מלחמלח
8
מוסיפים תערובת קקאו לתערובת שוקולד, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
לטאטא 2 חלמונים ביצה 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות תערובת ביצה לבנה רבע לתערובת שוקולד; מקפלים בתערובת ביצה לבנה שנותרה. תערובת שוקולד כפית לתוך ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
11
מניחים ramekins בתבנית אפייה גדולה; מוסיפים מים חמים כדי צלחת לעומק של 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד נפוח מעט סדוק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר ramekins מן המנה, ומניח על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
כדי להכין קרם אנגלייז, לשלב 3 חלמונים ביצה 1/8 כפית מלח בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, לטאטא עד צהוב עבה חיוור (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
15
מחממים חלב בסיר כבד מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
הסר מהחום.
17
בהדרגה להוסיף חלב חם תערובת חלמון ביצה, ערבוב עם מקצף. להחזיר את תערובת חלמון ביצה למחבת; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות או עד עבה מעט תערובת מעילה את החלק האחורי של כף, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
18
הסר מהחום. מערבבים 2 כפיות וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
19
מגישים עם עוגות סופל.
20
הערה: אמבט מים מפריע לחום ומבודד את הסופלים, ומבטיח מרקם קרמי. קו צלחת אפייה עם מגבת כדי לשמור על ramekins במקום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

מרכיבים

32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעמילן תירסעמילן תירס0(יכול להיות או להרחיק)חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו תהליך הולנדיקקאו תהליך הולנדי4largesסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובהסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה2largesחלמוניםחלמונים3largesחלמוניםחלמונים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן0(יכול להיות או להרחיק)2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך57צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטרישוקולד חצי מתוק, קצוץשוקולד חצי מתוק, קצוץ796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסדלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)8(יכול להיות או להרחיק)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)28צ'דר או ג'ק צ'יז ממונטרישוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד לא ממותק, קצוץ11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת