צריך קינוח ללא גלוטן? עוגות סופלה שוקולד עשירות עם קרם אנגלייז יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 275 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, קרם של טרטר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סופלה זנגביל עם מייפל קרם אנגלייז, עוגת פקאן-טופי Pound עם קרם אנגלייז פרלין, ו סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין עוגות סופל, קל מעיל 8 (4-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מפזרים כל אחד עם 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
4
שלב 2/3 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר בינוני, כבד. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
הסר מהחום.
6
מוסיפים שוקולדים, מערבבים עם מקציף עד שהשוקולדים נמסים.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
שלב 1/2 כוס קקאו, 3 כפות קורנפלור, ו 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
אבקת קקאו
מלח
8
מוסיפים תערובת קקאו לתערובת שוקולד, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
לטאטא 2 חלמונים ביצה 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות תערובת ביצה לבנה רבע לתערובת שוקולד; מקפלים בתערובת ביצה לבנה שנותרה. תערובת שוקולד כפית לתוך ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
שוקולד
סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בלנדר
קערה
11
מניחים ramekins בתבנית אפייה גדולה; מוסיפים מים חמים כדי צלחת לעומק של 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד נפוח מעט סדוק.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
הסר ramekins מן המנה, ומניח על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
כדי להכין קרם אנגלייז, לשלב 3 חלמונים ביצה 1/8 כפית מלח בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, לטאטא עד צהוב עבה חיוור (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
15
מחממים חלב בסיר כבד מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
הסר מהחום.
17
בהדרגה להוסיף חלב חם תערובת חלמון ביצה, ערבוב עם מקצף. להחזיר את תערובת חלמון ביצה למחבת; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות או עד עבה מעט תערובת מעילה את החלק האחורי של כף, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
18
הסר מהחום. מערבבים 2 כפיות וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
19
מגישים עם עוגות סופל.
20
הערה: אמבט מים מפריע לחום ומבודד את הסופלים, ומבטיח מרקם קרמי. קו צלחת אפייה עם מגבת כדי לשמור על ramekins במקום.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו