קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס הפוכה

עוגת אגס הפוכה
אם יש לכם וניל, קמח, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה.

הוראות

1
תנור חום עד 350 ° F. בקערה בינונית, לשלב אבקת סוכר 3/4 כוס חמאה; לנצח במהירות נמוכה עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב במהירות בינונית לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
3
להוסיף וניל; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4
מוסיפים קמח, קמח תירס ואבקת אפייה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מניחים 1/4 כוס חמאה 9 אינץ ' במחבת עוגה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
6
מחממים בתנור כ 4 דקות או עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה. מסדרים פרוסות אגס מעל תערובת במחבת, חופפים מעט. כפית בזהירות להפיץ את הבלילה עוגה על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים ב 177°. במשך 55 עד 65 דקות או עד toothpick מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. הפוך על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים חם או מגניב עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי