עוגת אגס הפוכה
עוגת אגס הפוכה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה.
הוראות
מחממים תנור ל 350° F. מחבת חמאה; linebottom עם קלף-נייר עגול.
לטאטא קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה. מערבבים 1/4 כוס סוכר ו2 כפות מים בסיר קטן-חום נמוך עד שהסוכר מתמוסס.הגבר את החום לגובה בינוני. מרתיחים סירופ ללא ערבוב, לפעמים מסתחרר מחבת ומבריש את הצדדים עם מברשת רטובה, עד סוכר הופך ענבר כהה, 8-10minutes.
הסר מחבת מחום; הוסף 1 כף (קרמל יהיה בועות במרץ) ולהקציף עד חלקה.
יוצקים קרמל מחבת עוגה מוכנה ומערבלת לתחתית המעיל.
מניחים משטח עבודה לחתוך לאורך1 / 8 " - פרוסות עבות.
פרוסות שכבה מעל קרמל, צד שטוח למטה, חופפים לפי הצורך.
מערבבים הנותרים 3/4 כוס סוכר, 8 כפות, ווניל בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות על מהירות בינונית untillight ו פלאפי, על 3 דקות.
מוסיפים חלמונים בכל פעם, מכים כדי למזג ביןתוספות ומדי פעם גירוד קערה.מקציפים בתערובת קמח 3 תוספות, לסירוגין עם חלב 2 תוספות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
באמצעות מקצפים נקיים ויבשים, לנצח לביצהבמהירות נמוכה בקערה בינונית עד מקציף.להגדיל את המהירות בינוני ונמשךלהכות עד הלבנים יוצרים פסגות רכות. Foldabout 1/4 של הלבנים לתוך הבלילה עוגה.
הוסף בלבנים הנותרים; לקפל בעדינות רקכדי להתמזג.
יוצקים הבלילה מעל אגסים במחבת; החלק העליון.
אופים עוגה, סיבוב מחבת באמצע הדרך, עד העליון הוא חום זהוב ו testerinserted לתוך המרכז יוצא עם פירורים לחים קטנים מצורפים, about1 שעה.
תן מגניב במחבת על מתלה חוט במשך 30 דקות. תריץ סכין דק סביב מחבת כדי לשחרר עוגה. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. חנות אטומה לטמפרטורה בחדר.
הפוך עוגה על צלחת; removeparchment נייר.
מגישים חם או בחדרספרטורה עם קצפת או caramelgelato, אם תרצה.