עוגת אגס הפוכה עם אגוזי פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס הפוך עוגה עם אגוזי פקאן. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת אפייה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה.
הוראות
מניחים חמאה במחבת עוגה עגולה 9 אינץ'; מניחים בתנור 2 דקות או עד חמאה נמסה.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על החלק התחתון של מחבת. סדר פרוסות אגס חצאים פקאן דיבר-כמו על סוכר; להפריש.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית. מקציפים סוכר, חמאה, ביצה ותמציות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים שמנת חמוצה וחצי תערובת קמח; להכות היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת ואת החלב; מכים היטב.
יוצקים את הבלילה על פרוסות אגס, מתפשטים בעדינות.
אופים ב 350 במשך 30 עד 33 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל 5 דקות.
תריץ סכין חדה מסביב לקצה המחבת כדי לשחרר את העוגה.
מניחים צלחת הגשה הפוכה על מחבת; הפוך עוגה על צלחת הגשה.