עוגת אגס זנגביל
עוגת אגס זנגביל דורשת בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תערובת עוגת זנגביל, חמאה, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגת זנגביל אגס, עוגת זנגביל הפוכה אגס, ו אגס זנגביל הפוך עוגה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את החמאה המומסת, סירופ תירס, וסוכר חום במחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
פרוסת חצאי אגס במחצית לאורכו.
מניחים פקאן במרכז כל רבע אגס.
מקום אגסים לחתוך בצד למטה במחבת העוגה, סידור אותם כמו חישורים קורנים ממרכז המחבת.
מפזרים כל פקאנים שנותרו סביב האגסים.
הכינו את תערובת העוגה על פי הוראות האריזה, ושפכו על האגסים והפקאנים במחבת העוגה.
אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין מוכנס במרכז יוצא נקי. להתקרר מעט לפני היציאה על צלחת הגשה.