טארט אגס עם קרם שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 290 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך דיסק טארט בצק, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט אגס ושקדים קרם, ג'ון אגס ועוגת שקדים, ו עוגת שקדים.
הוראות
1
בקערה בינונית, לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר עד חיוור ועבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא בקמח, מלח 1 כף החלב. בסיר בינוני, להביא את החלב שנותר רק לרתיחה. בהדרגה לטאטא את החלב החם לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
לגרד את התערובת לסיר ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. לבשל במשך 2 דקות. לגרד את הקרם מאפה לתוך קערה קטנה ומערבבים את הוניל. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קרם מאפה ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק 1/8 אינץ ' עבה. בעדינות להקל את הבצק לתוך מחבת טארט מחורץ 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת, רצוי לא מחבת כהה. חתוך כל סומק בצק תלוי עם השפה. דקור את התחתית כמה פעמים עם מזלג ומקרר עד המשרד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קו הבצק עם נייר כסף, עוזב 2 אינץ ' של overhang, ולמלא את המחבת עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים את קליפת הטארט באמצע התנור במשך 12 דקות, או עד שבקושי מוגדר וזהב חיוור. הרם את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים במשך 5 דקות יותר, או עד הקליפה הוא השחמה קלה ויבש למגע אבל לא מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בואו מגניב.
9
פיל וחצי את האגסים. באמצעות baller מלון, לגרוף את הליבות. לשפשף את האגסים עם הצד לחתוך של הלימון כדי למנוע שינוי צבע. דק לחתוך כל חצי אגס לרוחב, שמירה על החצאים שלמים. באמצעות כף היד שלך, לחץ על אגסים לחתוך מעט כדי מאוורר אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מלון
חצאי אגסים בסירופ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
10
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את הסוכר של הממתקים, שקדים טחונים, קורנפלור, רום וקרם מאפה מקורר ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
קרם מאפה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
דבש הדרים
12
מוסיפים את הביצה ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מורחים את קרם שקדים בקליפה טארט. באמצעות מרית מתכת ארוכה, לארגן את אגסים פרוסים דפוס מקרין על השמנת, שמירה על החצאים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
מפזרים את הטארט עם הסוכר המגורען ואופים עד קרם שקדים הוא השחמה ולהגדיר, האגסים רכים רק מתחיל חום ואת הקרום הוא זהוב, כ 40 דקות.