קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס עם קרם שקדים

עוגת אגס עם קרם שקדים
טארט אגס עם קרם שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 290 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך דיסק טארט בצק, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט אגס ושקדים קרם, ג'ון אגס ועוגת שקדים, ו עוגת שקדים.

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר עד חיוור ועבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא בקמח, מלח 1 כף החלב. בסיר בינוני, להביא את החלב שנותר רק לרתיחה. בהדרגה לטאטא את החלב החם לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
לגרד את התערובת לסיר ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. לבשל במשך 2 דקות. לגרד את הקרם מאפה לתוך קערה קטנה ומערבבים את הוניל. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קרם מאפה ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק 1/8 אינץ ' עבה. בעדינות להקל את הבצק לתוך מחבת טארט מחורץ 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת, רצוי לא מחבת כהה. חתוך כל סומק בצק תלוי עם השפה. דקור את התחתית כמה פעמים עם מזלג ומקרר עד המשרד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קו הבצק עם נייר כסף, עוזב 2 אינץ ' של overhang, ולמלא את המחבת עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים את קליפת הטארט באמצע התנור במשך 12 דקות, או עד שבקושי מוגדר וזהב חיוור. הרם את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים במשך 5 דקות יותר, או עד הקליפה הוא השחמה קלה ויבש למגע אבל לא מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בואו מגניב.
9
פיל וחצי את האגסים. באמצעות baller מלון, לגרוף את הליבות. לשפשף את האגסים עם הצד לחתוך של הלימון כדי למנוע שינוי צבע. דק לחתוך כל חצי אגס לרוחב, שמירה על החצאים שלמים. באמצעות כף היד שלך, לחץ על אגסים לחתוך מעט כדי מאוורר אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
10
בקערה בינונית, לנצח את החמאה עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים את הסוכר של הממתקים, שקדים טחונים, קורנפלור, רום וקרם מאפה מקורר ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
קרם מאפהקרם מאפה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
דבש הדריםדבש הדרים
12
מוסיפים את הביצה ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מורחים את קרם שקדים בקליפה טארט. באמצעות מרית מתכת ארוכה, לארגן את אגסים פרוסים דפוס מקרין על השמנת, שמירה על החצאים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
מפזרים את הטארט עם הסוכר המגורען ואופים עד קרם שקדים הוא השחמה ולהגדיר, האגסים רכים רק מתחיל חום ואת הקרום הוא זהוב, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות