עוגת אגס צרפתית
פאי אגס צרפתי דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 467 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אגסים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו עוגת בורבון אגס, עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), ו פודינג אגס צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מפזרים אגסים עם מיץ לימון בקערה.
מערבבים סוכר לבן ואגוז מוסקט בקערה קטנה נפרדת; מפזרים מעל אגסים ומערבבים ביסודיות.
להתאים את קרום העוגה לתחתית של צלחת פאי 9 אינץ'.
חותכים חמאה, סוכר חום וקמח יחד בקערה באמצעות חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים. תערובת אגס כפית לתוך קליפה עוגה ומפזרים העליון עם תערובת סוכר חום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים עד מילוי מבעבע ציפוי קרמבל הוא השחמה קלות, על 35 דקות יותר.