עוגת מלאך התפוחים של סבתא לוריין לוקחת כ -35 דקות מתחילתה ועד סופה. , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 404 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. זה מושלם ליום האם . אם יש לכם קינמון טחון, ברנדי תפוחים, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת קינמון-תפוח אנג'ל פוד , עוגת תפוחים-ספייס מלאך -פוד ועוגת אוכל מלאך .
הוראות
1
מניחים תפוחים בקערה גדולה עם פחית סודה אחת ו-1 1/2 כוסות מים.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים ברנדי תפוחים, אגוזי פקאן, צימוקים ותפוחים. מנמיכים את האש לנמוכה ומניחים להתבשל במשך כ-15 דקות או עד שהתפוחים רכים והנוזלים הצטמצמו לעקביות סירופית.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי תפוחים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
6
פורסים עוגת מזון זווית לפרוסות ומעל כל פרוסה תערובת תפוחים.
עוגת אנג'ל פוד עובדת ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. רוזה נוצץ קל ופריך משלים עוגת אנג'ל פוד אוורירית - אפילו יותר אם אתה מגיש אותה עם תותים. כמובן שגם יין לבן מבעבע מתוק יעבוד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא NV Saccetto "Zcchino" DOC Brut Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.