עוגת אוכל מלאך תפוחים של סבתא לוריין
עוגת מלאך התפוחים של סבתא לוריין לוקחת כ -35 דקות מתחילתה ועד סופה. , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 404 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. זה מושלם ליום האם . אם יש לכם קינמון טחון, ברנדי תפוחים, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת קינמון-תפוח אנג'ל פוד , עוגת תפוחים-ספייס מלאך -פוד ועוגת אוכל מלאך .
הוראות
מניחים תפוחים בקערה גדולה עם פחית סודה אחת ו-1 1/2 כוסות מים.
במחבת גדולה על אש בינונית ממיסים חמאה.
מוסיפים סוכר חום, מולסה, סירופ מייפל, קינמון ומלח. מערבבים עד שהסוכר נמס ומתחיל להתבשל.
מוסיפים ברנדי תפוחים, אגוזי פקאן, צימוקים ותפוחים. מנמיכים את האש לנמוכה ומניחים להתבשל במשך כ-15 דקות או עד שהתפוחים רכים והנוזלים הצטמצמו לעקביות סירופית.
פורסים עוגת מזון זווית לפרוסות ומעל כל פרוסה תערובת תפוחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
עוגת אנג'ל פוד עובדת ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. רוזה נוצץ קל ופריך משלים עוגת אנג'ל פוד אוורירית - אפילו יותר אם אתה מגיש אותה עם תותים. כמובן שגם יין לבן מבעבע מתוק יעבוד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא NV Saccetto "Zcchino" DOC Brut Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
![NV Saccetto "Zcchino" DOC Brut Wine]()
NV Saccetto "Zcchino" DOC Brut Wine
פרי עשבוני, מלון, אבן