עוגת חמוציות אגס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת אגס חמוציות, עוגת אגס-חמוציות הפוכה, ו חמוציות & אגס הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבת עוגת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
היכו יחד סוכר, שמן, ביצים ווניל עם מיקסר חשמלי עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
במהירות נמוכה, מערבבים באגסים ואוכמניות, ולאחר מכן מערבבים בתערובת קמח עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
בלילת כפית למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד מפרט עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מגניב במחבת 30 דקות, ואז להפוך על מתלה מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
להביא שמנת, סוכר חום, סירופ תירס, וניל, מקלות קינמון, וקורט של מלח לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב מדי פעם, ואז להתבשל עד מעט מעובה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
זיגוג מגניב 5 דקות. להשליך מקלות קינמון, ואז לשפוך זיגוג על עוגה, לתת קצת לטפטף למטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
רוטב שומשום יפני מוכן
1
* עוגה, ללא זיגוג, ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. * העוגה יכולה להיות מזוגגת 3 שעות קדימה.