עוגת אוכמניות הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אוכמניות הפוכה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 316 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך כל המטרה קמח, סוכר חום, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת מחבת אוכמניות (עוגת פירות יער הפוכה), עוגת אוכמניות הפוכה, ו עוגת אוכמניות הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מניחים 2 כפות חמאה במחבת עוגה ומניחים בתנור עד מומס.
הסר מהתנור, מערבולת למחבת המעיל, ולהניח בצד.
כדי להכין עוגה: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכר חום עד רכות, על 3 דקות.
מוסיפים ביצה, וניל, שמנת חמוצה וקצב לשלב.
להוסיף מרכיבים יבשים לנצח עד רק incorporated. הבלילה תהיה עבה.
מפזרים 1/3 כוס סוכר חום לציפוי על חמאה מומסת במחבת.
יוצקים אוכמניות ומנערים מחבת עד שהם מפוזרים באופן שווה.
יוצקים בבלילה, באמצעות מרית גומי להחליק על אוכמניות.
אופים עוגה עד זהב ובוחן עוגה מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי, על 30 דקות.
בואו מגניב 15 דקות ואז לשחרר מחבת, אוכמניות על גבי.