עוגת אוכמניות ותפוחים
עוגת אוכמניות ותפוח הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו ביצים, g / צימוקים, תבלין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגת אוכמניות-תפוחים, חמוציות תפוח תבלין שיבולת שועל בן לילה, ו ג'ינג'ר-spice חמוציות-עוגת Streusel תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 180 c / מאוורר 160 f / גז
קו 8 אינץ ' עוגה עגולה פח עם משודרגגגגגגגגגון נייר או אוניית גג.
היכו יחד את החמאה, הסוכר, סירופ מייפל, ביצים, קמח, אבקת אפייה ותבלינים עד לתערובת חיוורת ועבה. אני מכניס את התערובת למעבד מזון.
מקפלים את הפרי וכפית את הבלילה לתוך פח העוגה.
אופים סביב אופים במשך 1 שעה ו 10 עד 15 דקות עד העוגה הוא חום זהוב. תעשה את מבחן השיפודים. אם זה יוצא נקי זה מוכן.
השאירו להתקרר מעט בדיל ולאחר מכן לעבור על מתלה חוט להמשיך קירור.