עוגת אוכמניות-חמאה
אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת אוכמניות חמאה, עוגת חמאה אוכמניות, ו עוגת אוכמניות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; לחתוך 1/2 כוס מרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מניחים 1 תערובת קמח כוס בקערה קטנה; לחתוך 2 כפות מרגרינה כדי ליצור streusel; להפריש.
מוסיפים אבקת אפייה וסודה לשתייה לתערובת הקמח הנותרת בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מערבבים חלב חמאה, תחליף ביצה, חמאת תפוחים, וניל וקליפת לימון.
יוצקים תערובת חלב חמאה על תערובת קמח; להכות במהירות נמוכה של מערבל עד היטב מעורבב.
יוצקים הבלילה לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. הבלילה העליונה עם אוכמניות, ומפזרים עם streusel שמורות.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל.