עוגת אוכמניות פריך
עוגת אוכמניות פאונד פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 290 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אוכמניות, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת אוכמניות פריך, עוגת קילו תפוז פריך, ו עוגת אוכמניות לירה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המילוי: בקערה, לזרוק את האוכמניות עם מיץ לימון, סוכר קורנפלור ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, להפוך את הציפוי: מחממים את התנור ל 37
מורחים קוביות עוגה פאונד על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 10 דקות.
בואו להתקרר, ואז לזרוק את הקוביות עם חמאה, סוכר וגרידת לימון.
מורחים את המילוי בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. סדר את קוביות העוגה קילו על גבי. מכסים את המנה בקלילות בנייר כסף ואופים במרכז התנור במשך 30 דקות, עד שהפרי מתחיל לבעבע.
הסר את נייר הכסף ואופים במשך 20 דקות יותר, עד הפרי מבעבע והציפוי הוא זהב פריך.
בואו מגניב במשך 1 שעה לפני ההגשה.