קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אמרטי שוקולד

עוגת אמרטי שוקולד
עוגת אמרטי שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל 818 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 156 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, ביצים, קליפת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אמרטי שוקולד, עוגת אמרטי שוקולד, ו אמרטי מורבידי (עוגיות אמרטי רכות).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ריססו תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' את התרסיס הנון-סטיק. מקררים. מיקרוגל את השוקולד עד נמס וחלק, תוך ערבוב כל 20 שניות, במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
שלב את השקדים והעוגיות במעבד. דופק עד שהשקדים והעוגיות נטחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גליל פירותגליל פירות
5
מעבירים את תערובת האגוזים לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את החמאה והסוכר למעבד ומערבבים עד לקבלת קרם וחלק.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מוסיפים את קליפת התפוז המגוררת ודופקים בקצרה, עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
8
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם. מערבבים עד להטמעת הביצים. מנקים את דפנות קערת הערבוב ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
9
מוסיפים את תערובת האגוזים והשוקולד המומס. דופק עד לקבלת תערובת אחידה. נקו את דפנות הקערה. תערובת שוב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים עד שהנשיפה המרכזית והבוחן המוחדר למרכז העוגה יוצאים נקיים, כ-35 דקות. מגניב את העוגה במחבת במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מעבירים את העוגה לפלטה. מנפים את אבקת הקקאו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "