מוצרלה, פטל ודומדמניות סלט נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 196 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. לכו לחנות ותביאו שמן ענבים, פלפל, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מוצרלה, פטל ופניני סוכר חום, Ham & Mozzarella מקלות עם רוטב טבילה פטל-Dijon, ו סלט פטל ופיסטוק עם ויניגרט פטל שמנת.
הוראות
1
מעל חום בינוני-גבוה, במחבת בינונית, מחממים את החמאה ועלים מרווה עד שהחמאה הופכת לצבע חום כהה, כמעט ונשרפים.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר מחום ולהשליך עלי מרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
3
בואו להתקרר מעט.
4
לטאטא יחד את המלח, פלפל, חומץ יין אדום, חומץ בלסמי וחמאה מרווה מבושלת בקערת ערבוב בינונית. לאט לאט לטאטא 1/4 כוס שמן זרעי ענבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
חומץ יין אדום
שמן זרעי ענבים
חמאה
פלפל
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
5
מסדרים את העגבניות פרוסות גבינת מוצרלה, על צלחת הגשה, בעיצוב מעגלי לסירוגין בין העגבניות והגבינה, משאיר חלק מכל פרוסה חשוף.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
עגבנייה
גבינה
6
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זרעי ענבים, פטל, דומדמניות, גבינת פטה. באופן שווה לשפוך את ויניגרט על הסלט.