עוגת אננס אננס הפוכה איטית לבישול
עוגת אננס אננס הפוכה איטית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 458 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוז מוסקט, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו אננס לבישול איטי הפוך עוגה הפוכה, אננס לבישול איטי הפוך עוגה הפוכה, ו בישול איטי Banananan הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה החלק הפנימי של 4 ליטר להכניס תנור איטי. קו זה לחלוטין עם שכבה כפולה של נייר, ואז חמאה לסכל.
חותכים 4 כפות של החמאה ומפזרים בחלק התחתון של הכנס, יחד עם סוכר חום ורום. מסדרים את פרוסות האננס במעגלים חופפים כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של הכנס; לחץ לתוך תערובת הסוכר.
מערבבים את הקמח, פקאן, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
שלב את הנותרים 6 כפות חמאה ואת הסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) והכה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את הביצים וניל עד incorporated.
להפחית את המהירות נמוכה לנצח בתערובת הקמח עד רק incorporated.
מוסיף את החלב, להגדיל את המהירות בינוני גבוה להכות עד חלקה, על 30 שניות. מורחים באופן שווה את הבלילה על האננס בבישול האיטי.
לעטוף שכבה כפולה של מגבות נייר על החלק העליון של התנור האיטי (מבלי לגעת בעוגה) כדי למנוע עיבוי מטפטף מהכיסוי על העוגה. מכסים ומבשלים נמוך עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 3 עד 4 שעות. כבה את התנור האיטי ותן לעוגה לנוח 20 דקות.
הרם את העוגה על ידי נייר כסף ומניח על מדף כדי להתקרר (זה יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר). בזהירות להפוך על מגש לקלף את נייר הכסף.
מקציפים את השמנת עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הסוכר של ממתקים ודובדבנים קצוצים.
מגישים פרוסות עוגה עם מנה של קצפת ודובדבן למעלה.