עוגת אננס הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס הפוך. מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 390 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, קמח זהבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה הטובה ביותר, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° במחבת מרובעת 9 אינץ', ממיסים חמאה בתנור.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה מומסת. מסדרים פרוסות אננס על פני סוכר חום.
מניחים דובדבן במרכז כל פרוסת אננס.
בקערה בינונית, לנצח את החומרים הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה על אננס ודובדבנים.
אופים 50 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל. השאירו פאן על העוגה כמה דקות כך תערובת סוכר חום יכול לטפטף מעל עוגה; להסיר מחבת.
מגישים חמים. עוגת חנות מכוסה באופן רופף.