עוגת אננס הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס הפוך. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן canolan, מלח, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. קו עוגה 9 אינץ ' עגול עם נייר קלף ומעיל קל עם שמן קוקוס.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר ואת 2 כפיות קינמון.
מפזרים את החלק התחתון של מחבת העוגה עם תערובת קינמון-סוכר. מסדרים את פרוסות האננס מעליו. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמחים, עמילן תפוחי אדמה, arrowroot, קינמון, זנגביל, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan, הל, וסודה לאפייה.
מוסיף את נקטר אגבה, שמן קוקוס 1/2 כוס, רסק תפוחים, וניל, ומים חמים. מערבבים עם מרית גומי עד הבלילה חלקה.
יוצקים את הבלילה על האננס.
אופים במשך 20 דקות, לסובב, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 20 דקות יותר.
תן מגניב במחבת על מדף במשך 30 דקות. תריץ סכין לאורך הקצה של המחבת ותהפוך על צלחת הגשה.
Reprinted with permission from Babycakes Covers the Classics by Erin McKenna, © 2011 Clarkson Potter
ארין מק ' קנה היא השפית והבעלים של התינוקת