עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלבוני ביצה, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר חום, קמצוץ מלח, ו 1/4 כוס חמאה בסיר כבד; לבשל מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 5 עד 7 דקות או עד בועות תערובת וסוכר נמס.
יוצקים תערובת סוכר למחבת ברזל יצוק 10 אינץ'.
חותכים אננס לרוחב לתוך 6 (1/4 אינץ ' עבה) טבעות. מסדרים טבעות אננס בשכבה אחת על תערובת סוכר חום.
מקציפים הנותרים 1/4 כוס חמאה וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה הבלילה במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה את החלבונים עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה על פרוסות אננס.
אופים ב 325 במשך 40 עד 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר. הפוך על צלחת הגשה; כפית כל ציפוי במחבת על עוגה.