עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה עשויה להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מתכון צמחוני זה משרת 9 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 366 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום, אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה לשניים, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375*. בשנת 9-ב לא משומן. תבנית אפייה מרובעת, שלבו חמאה וסוכר חום.
מסננים אננס, שומרים 1/3 כוס מיץ. מסדרים 9 פרוסות אננס בשכבה אחת מעל סוכר (מקררים את כל הפרוסות שנותרו לשימוש אחר).
מפזרים אגוזי פקאן מעל אננס; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים היטב. מערבבים פנימה וניל ומיץ אננס שמור.
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לבלילה, מקציפים היטב.
בקערה קטנה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה. כפית לתוך המחבת.
אופים 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני היפוך על צלחת הגשה.
מניחים דובדבן במרכז כל פרוסת אננס.